Hvordan kontakte Chess kundeservice og Chess chat?

Hvilke sevice tilbyr Chess.no?

Chess er nordisk telekommunikasjon og mobil operatør selskap som var etablert i året 1999. Til daglig ble det utvidet for mange forskjellige service innenfor mobil bredbånd og internett provider. Det jobber  omtrent 100 ansatte som gir profesjonell Chess kundeservice. Det er enkelt å etablere Chess Min side. Det oppbevares alle opplysninger og du får direkte veiledning når som helst med dine spørsmål og oppståtte utfordringer. Chess Norge har hoved registrert adresse i Grålum 1712 , Knattåsveien 46. Du kan enten ringe selskapet, komme direkte på besøk ellers skrive mail og kommunisere via Chess chat. Chess er representert i forskjellige butikkjeder i Norge. Det er behjelpelig å surfe på nettside for å finne gyldige adresser og telefonnumre. Selskapet lanserer mange metoder for effektiv kundeservice. Derfor ble det skåret tre ganger på råd av  fornøyde kunder. Regnskapsresultatet viser at Chess opptjent ikke kun gode rykter men også driftsresultat på 1 021 millioner norske kroner i året 2016. Disse tall er godt tegn på stabilitet og sikkerhet for videre utviklingen.

Hvorfor velge Chess kundeservice?

Selskapet regnes som ledende i mobilbransje på kundeservice i Norge. Det skyldes først og fremst at Chess tilbyr høyt nivå på både tekniske og service betjening for sine kunder. Selskapet gir lave priser for Spotify service og godt pakke med 500 Utlandet. Chess ligger på topp nivå av 4G nettet leverandører, på grunn av jevnt dekning over hele landet. I tillegg er  kompani som:

 • Ubetalt provider for trygg bank ID service.
 • Det finnes ingen bindingstid forpliktelser.
 • Når du kobler venner eller familiemedlemmer, får alle sikkert rabatt tilbudt.
 • Chess er en av billigste mobil leverandører når det gjelder ring, SMS og MMS fra utlandet til Norge.
 • Nye service som Data Rollover, betyr at ubrukte data kapasitet overføres til neste måneden.
 • Døgnet bemannet service for sperring av telefon som var mistet eller stjålet.

Ring Chess kontakt og bruk alternative kontakt metoder

Når det gjelder kundeservice,er det lett å ringe Chess telefon. Ved siden av finnes det andre alternative metoder å få kontakt med selskapet. Det foreligger mest viktigste måter å komme med Chess kontakt:

 • Ring + 47 924 06 060 med åpningstider Mandag-Fredag, kl 08:00-18:00 norsk tid og Lørdager, kl 09:00-15:00. Offentlige høytider må sjekkes ytterligere
 • Send e post ved å utfylle kontakt skjema på nettside no. Du får svar i løpet av en virkedag
 • Hold kontakten via FB side facebook.com/chess.no
 • Finn aktuelle løsninger på Instagramm side instagram.com/chessmobil
 • Leter du etter video informasjon, skjekk kanalen som youtube.com/user/chess.

Hvilke problemer løser Chess help?

Chess help hjelper alle å finne svar på bred spekter av problemer og aktuelle spørsmål. Det gjelder både private og bedrifts kunder, de som befinner seg  i Norge og utenlands. Du velger selv hvilke metode passe deg best for å bruke selskapets kundeservice. Mest etterspurte spørsmål er:

 1. Prisoversikt, rabatt muligheter og ulike abonnementspakke
 2. Faktura og betalings spørsmål
 3. Veiledning for å aktivere SIM kort
 4. Tekniske støtte, innstillinger og Internettdekning utfordringer
 5. Handling i nettbutikken
 6. Mobil bredbånd bruk
 7. Forsikringsdekning
 8. Hjelp med fylling på kontantkort
 9. Oversikt for konto, bruk og overføringer
 10. Vilkår for Chess kunder i EU og andre land utenfor Norge
 11. Chess service gir tilgang for App Store, Google Play og  dens tilbudt med siste oppdateringer.

Hvor finner du Chess chat kontakt?

Chess chat er enkelt vei å kontakte kundeservice når som helst. Da kan du bruke enten datamaskin ellers mobil telefon. Du behøver kun å stille spørsmål til veiledere på Chess nettside. Det behandles alle dager  døgnet rundt. Det passer godt for den som ikke har mulighet å ringe Chess og trenger rask svar. Chat rådgivere løser utfordringer knyttet både til Internett, mobil , personlige opplysninger og alle de spørsmål som var nevnt ovenfor.  Chess kundeservice velges som effektiv og løsningsorientert i de siste tre år over hele landet blant mange andre mobil leverendører. Det lønner seg å spare tid og bli alltid oppdatert med siste nyheter og endringer ved å holde kontakten med selskapet.

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

2 Comments

 1. Farhio

  Hei eg trenger hjelp med PUK for Chess kontakort,så korleis dere kan hjelpe?

 2. Stein Tore Nybrodahl

  Hei!
  Min mor Oddrun Nybrodahl som hadde mobilabonnement hos dere døde 27.12.2019. Hennes mobilnummer: 414 05 882.
  Vennligst avslutt dette abonnementet umiddelbart. Hvis dere trenger noen form for dokumentasjon så gi beskjed om dette og hvor det eventuelt skal sendes.
  Mvh
  Stein Tore Nybrodahl (sønn)

Submit a Comment