Hvor finner du UDI kontakt adresse og gyldig UDI telefon?

Hvordan bruker du Søknadsportalen uten å ringe UDI telefon?

UDI har utvidet en rekke service basert nettjenester som sparer tid og viser seg å være svært effektiv for smarte løsninger. I tillegg til kundeservice via UDI telefon og tilgjengelig regelverket og forskjellige måte å ta UDI kontakt, finnes det søknadsportalen. Det handler om å opprette egen brukskonto og registrere alle opplysninger relevant til saken. Det gjelder alle som har lyst å besøke Norge for kort og lang periode og  er egnet til personer som skal reise til Norge, de som ansetter og inviterer besøkende. Det passer for borgere med ulike statsborgerskap. Det går ikke an å registrere saken k gjennom søknadsportalen un for asylsøkere. Det er enkelt å sjekke deretter om søknad statues og lage endringer og bestille time hos nærmeste UDI kontor. Den metoden er effektiv uten å ringe UDI på telefon.

Hvilke problemstillinger løser Utlendingsdirektoratet?

UDI er organisasjon som svarer utlendingsdirektoratet formål i Norge. Den var grunnlaget i 1988 og har hovedkontor i Oslo med regionale avdelinger fordelt over landet. UDI sørger først og fremst for at borgere av ulike land har rettslig behandlet saker knyttet mo reise, innvandring, visum, oppholdstillatelse, beskyttelse og ikke minst asyl. UDI fungerer  under Justis og beredskapsdepartementet. Det behandler saker i samsvar med norsk og internasjonal regelverket. Det jobber omtrent 1330 ansatte. Det er mulig å henvende seg til Utlendingsdirektoratergjennom søknadsportalen, epost, direkte kontor besøk eller å ringe UDI. De profesjonelle fagopplærte personell løser problemstillinger relevant til:

 1. Saker knyttet til arbeidsinnvandring og sesongarbeidere
 2. Hvordan søke om beskyttelse og asyl
 3. Hvordan invitere familiemedlemmer til Norge
 4. UDI kontakt oss telefon for å sjekke om saksbehandlingstid og hvem som er ansvarlig for saken din
 5. Hvor mye utgjør gebyr for ulike type saker
 6. Hvordan klager du
 7. Hva betyr au-pair programme i Norge og hvordan søker du om student tillatelse
 8. Veiledning til aktuelle politi kontorer og ambassader.

Hvor finner utenlandske arbeidstakere UDI contact?

 • Utlendingsdirektoratet har inngått avtale med Servicesenter i Norge for utenlandske arbeidstakere. Der behandles saker effektiv og rask i samarbeidet med Politiet, Skatteetaten og Arbeidstilsynet. Disse kontorene er lokalisert i 5 byer over hele Norge hvor både arbeidsgivere og arbeidstakere har mulighet  å henvende seg til. Du kan ta UDI contact direkte i:
  • Oslo, Schweigaards gate 17, åpent Man-Fred kl 9.00-15.00
  • Stavanger, Lagårdsveien 46, UDI åpningstider er de samme
  • Bergen, Nonnesetergaten 4 betjenes M-F, kl 9.00-15.00
  • Trondheim, Prinsens gate 1 i hverdager fra kl 9 til kl 14.30
  • Kirkenes, Pasvikveien 2 og Rådhussvingen 1, Mandag- Fredag kl 9.00 – 14.00.

Leter du etter aktuelle UDI telefonnummer?

 • Før du ringer UDI, er det godt å forbeholde alle relaterte papirer og personlige opplysninger ved informasjon hva gjelder din forespørselen om. Da får du rask behandling og riktig telefonnummer til den avdelinger som kan svare på dine spørsmål. Relevant UDI telefonnummer er :
  • + 47 23 35 16 00 med åpningstider fra Mandag til Fredag kl 9.00-15.00 norsk tid, offentlige høytidsdager, ferier og helger betjenes telefon ikke, i det bør det sjekkes nærmere om. Hvis du ringer mellom klokka 9 og 12 får du mulighet at veiledere ringer deg tilbake om kort tid når du legger din gyldig telefonnumer.
  • Hvis du trenger å sende dokumentasjon, bruker du postadresse Oslo, 0032, Postboks 8108
  • I enkelte tilfelle er det nødvendig å fylle ut elektroniske skjema for henvendelse informasjon registrering på UDI nettside.

Hvordan finne alternative UDI kontakt?

UDI tilbyr alternative måter å ta kontakt med. Det passer folk flest som ikke har mulighet til å ringe UDI tlf, heller ikke å besøke direkte UDI adresse. Direktoratet er representert i sosiale medier som:

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

0 Comments

Submit a Comment