Finn Skatteetaten kontakt og Skatteetaten tlf for å lære alt om dine skatter

Hva betyr det navnet Skatteetaten og hvor finner du Skatteetaten kontakt?

Kommer du til Norge for første gang, er du bosatt i Norge allerede i flere år og er du rett og slett norsk statsborger som letter etter Skatteetaten kontakt, da får du fullstendig oversikt over de viktigste Skatteetaten kanaler og ikke minst Skatteetaten telefon informasjon.

Skatteetaten er en av de viktigste organ i det norske samfunnet som til en hver tid sørger for at økonomi  skapes og fungerer på en riktig måte. At alle økonomi samfunnets subjekter blir riktig fastsatt skatte sats og den blir riktig innbetalt videre. Skatteetaten er styrt under Finansdepartementet og er utgjøvende organ i  det norske samfunnet.

Det er Skatteetaten representanter i de fleste norske byene og Skatteetaten åpningstider for disse er lett å finne gjennom kontakt Skatteentaten ingormasjons skilder. Alt Skatteetaten systemet er fordelt for 5 regioner som er: Vest, Øst, Nord Norge, Midt Norge, Sør og hovedkontor. Skateetatens kontor adresse er oppdatert og er lett tilgjengelige for alle folke grupper.

Du kan bruke Skatteetaten telefon  for å kontakte tilsvarende kontorer i de fleste  norske byene

Det spiller ingen rolle hvor  en er bosatt, bruk vår skilder for å finne den riktige Skatteetaten adresse og tlf Skatteetaten:

 • Disse kontorene ligger i følgenede adresse i byene som Trondheim, Ålesund, Kristiansund, Namsos, Steinskjer, Molde, Ulstein, Surnadal, Orkdal, Stjørdal, Indre fose for Skatteetaten i Midt Norge.
 • Oslo, Otta, Lillehammer, Grålum, Lillestrøm, Hamar, Sandvika, Moss, Askim, Kongsvinger, Tynset, Leira og Gjøvik til Skatt Øst.
 • Svalbard, Vadsø, Alta, Tromsø, Narvik, Kirkenes, Bodø, Mo i Rana, Leknes, Harstad, Hammerfest, Sandnessjøen for Skatt Nord.
 • Voss, Bergen, Førde, Leikanger, Knarvik, Stavanger, Nordfjørden, Egersund, Haugesund til Skatt Vest.
 • Og til sivende og sist i byene som Kristiansand, Skien, Hønefoss, Grimstad, Sandefjørd, Bø, Drammen, Tønsberg og Lyngdal til Skatt Sør.

Det finnes særskilte Skatteetaten kontor som man kan også få kontakt med Sentralskattekontoret for store bedrifter, Oljeskattekontor, Statens innkrevingssental og ikke minst Skatteopplysningen. Med stor pågang med folk fra utenland har Skatteetaten etablert  i de siste årene spesielle service for utenlandske arbeidstakere. Disse har kontor kun i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Kirkenes for året 2017. Med det samme økning trend fra utenlands  åpnes det trolig enda flere kontor i kommende år.

Bruk Kontakt Skatteetaten for å finne svarene på de følgene spørsmålene

Skatteetaten har høyt service nivå og passer til at folk får effektiv betjening. Det er mulig å velge språket og finne veilederen fra forskjellige språk gruppe. Med en uforpliktende henvendelse, får man riktig veiledning og klar informasjon  om de mest etterspurte spørsmålene:

 1. Hvordan får man bestille, avbestille skattekort.
 2. Hvilke skattesats får man.
 3. Hvordan får man lage og forandre personlige opplysninger både for de private aktører, de offentlige og bedrifter.
 4. Om siste foranfringer i regelverket og hvor går det på.
 5. Om skatte ut-, og innbetalinger.
 6. Ulike typer skatte objekter.
 7. Hvordan får man klage og rette mulige feil.
 8. Oversikt overfor Skatteoppgjør.
 9. Frister, betingelser og retningslinjer.
 10. Siste nyhetsoppdateringer.

Kom gjerne til uforpliktende samtale med Skatteetaten chat  og også de andre kommunikasjons kanaler

 • Skatteetaten kontakt er oppdatert til enhver tid og Skatteetaten telefon er tilgjengelig både fra Norge og utenlands. Det er enkelt å komme i kontakt gjennom ulike Skatteetaten kanaler.
 • Kanaler som man får lett Skatteetaten kontakt er :
 • En hver har anledning til å ringe Skatteetaten tlf  og også ha kontakt med kontor representanter via chat Skatteetaten. Profesjonelle rådgivere skal finne ut alt en lurer på. De 6500 ansatte på landets basis skaper et trygt og godt fungert samfunns økonomi. En hver har mulighet til å delta å danne enda bedre norsk velferdstat.

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

0 Comments

Submit a Comment