Ring Nordea kundeservice og finn Nordea kontakt adresse

Hvilke aktuelle finansielle råd gir Nordea kundeservice?

Nordea er ledende finansiell bank institusjon som tilbyr høy kvalitet tjenester som økonomiske råd, veiledning fra forbrukerøkonomer, effektive bank  løsninger og generelle kunde service både for private og bedriftskunder. Nordea kundeservice har skapt gode posisjoner i bransjer takket være profesjonalitet, lojalitet og kundefokus. Du kan finne svar ved å ta Nordea kontakt for spørsmål innenfor privat og næringslivet økonomi som:

 • Hvordan å etablere nettbank, mobilbank
 • Å bestille kredittkort. Ulike typer bankkort. Spørsmål knyttet til kort som var mistet eller stjålet
 • Betalinger i og utlandet
 • Tekniske og bruke støtte problemer
 • Hvordan å ta lån enten for privat  behov eller bedriften
 • Konto sparing
 • Muligheter ved investeringer i Norge og verden rundt
 • Å vite om pensjon  og forsikrings programme for ulike aldersgrupper
 • Hvordan betjenes digital postkasse
 • Vilkår for å avtale med privat rådgiveren
 • Adresseendring
 • Mobil bank App, Vipps og Nett bank veiledning
 • Rentesatser og valutaveksling
 • Betingelser for Internasjonal forretningsutvikling
 • Veiledning innenfor skatteregler.

Hvordan ringe Nordea kontakt?

Det er lett å komme i kontakt med Nordea kundeservice. Det foreligger forskjellige alternativer for ulike kundegrupper. Du velger selv hva passer best dine behov, tid, kommunikasjons muligheter og profesjonalitet på veiledningen. Her finner du aktuelle adresser:

 1. For generelle spørsmål ring +47 232 06002 døgnet rundt.
 2. alternativt ring fra Norge 06001 for privatkunder eller 06002 for bedrijfskunde.
 3. Nordea kontakt sentralbord gjelder telefon  +47 22 48 50 00.
 4. Det er godt å komme i kontakt med Nordea kundesenter ved hovedadresse i Norge  Oslo, Essendrops gate 7.
 5. Nordea svarer kundeforespørsel via FB side facebook.com/NordeaNorge.
 6. Nyttig å følge siste oppdateringer fra Twitter twitter.com/NordeaNorge.
 7. Video kanal portal www.youtube.com/user/Nordea.
 8. Posten sendes til Oslo, 0107 Sentrum, Postboks 1166.

Hvilke tilleggs løsninger tilbyr Nordea chat?

I tillegg til ordinære chat samtaler, tilbyr selskapet sine kunder nye digitale løsninger med NOVA tjeneste. Det betyr at du kan henvende deg til  Nordea kontakt virtuell agent uten å oppgi personlige opplysninger. Nova er liknende chat kundeservice. Ved siden av behøver du ikke å være innlogget på bankens nettside. Nordea chat trenger innlogging og har åpningstider alle dager døgnet rundt. Via chat kommunikasjon finner kunder svar på mest av aktuelle spørsmål som var nevnt øverst i artikkelen.

Hvordan finner du Nordea åpningstider?

Banken har mange kontorer over skandinaviske land.  Nordea representanter finnes også i andre land, som Russland, Baltikum, Polen, Tyskland, Sveits, Storbritannia, og Luxemburg, Brasil, USA, Kina og Singapore. Nordea Norge har åpningstider hovedsakelig  i hverdager Mandag-Torsdag, Fredag og Lørdag bør avtales i mange kontorer og Søndager er stengt. Høytider og offentlige frie dager er banken stengt . For mer detaljert informasjon skal Nordea åpningstider sjekkes ytterligere via Nordea telefon som var nevnt ovenfor eller på nettside Nordea no.Minibanken er en pengestøtte fra Nordea kundeservice som er vanlig døgnet åpnet med alle tilgjengelige  hovedfunksjoner på.

Hvilke service gir Nordea bank?

Nordea bank skåres som trygg og effektiv finansiell institusjon med kontor representanter over 17 land. Banken var etablert i året 2000 med hovedkontor i Sverige, Stockholm. Fra året 2017 har hovedkontoret flyttet til Helsingfors Finland. Nordea har skapt kundemasse på over 10 millioner. Det jobber omtrent 30 000 ansatte i konsernet  og god del av disse betjener Nordea kundeservice. I tillegg til finansiell rådgivning og økonomi styring støtter Nordea mange kulturell og samfunnsutviklings programmer. Det tyder på at banken tar hånd om sosial utvikling og gode kunderelasjoner. Med det har banken opptjent driftsresultater på 1.021 millioner Euro i siste kvartal året 2016. Nordea kontakt bevarer all informasjon om kunder og  det er trygt bevart av lovverket og reglementet. Bank ansatte følget taushetsplikt og behandler kunder korrekt og konfidensielle til en hver tid.

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

1 Comment

 1. inna

  Ved avtalt med konsultasjon av mannen min som funksjonshemmet hos Nordea i Haugesund med møte ved saksbehandler Miriam . Har opplevd at saksbehandler behandler kunder ukorrekt Mangel på etikk. Negativt aggressivt -uprofesjonelt i Bank bransje, uforsvarlig og ukulturell. Og mannen min har ønske å bytte til en annen menneskelig og tryggere Bank hvor kunde behandles på riktige måte og profesjonell,

Submit a Comment