DNB NOR nettbank: Bruk DNB kontakt for å få svar på dine spørsmål

Hvorfor velger folk å  bruke DNB NOR nettbank?

DNB ellers DNB NOR er det største bank i Norge og som er representert i mange andre land verden rund, både Skandinavia og Europa, også Asia og Amerika. Først var den banken kalt kun DNB og i det siste var den omorganisert til banken med nye navnet DNB NOR som hører til det samme konsern.

Det er derfor må en vite at det finnes ingen forskjell på disse navn hvis du finner ovennevnte på nettet ellers i artiklene. Det er et trygt finansiell konsern som betjener både private og næringsaktører, det vil si bedrifter, selskaper, enkelte firma og organisasjoner. DNB NOR tilbyr mange tjenesterinkluderer DNB NOR nettbank som gå i takt med moderne tid. Den er for å si det sånn mest avansert og moderne konsern i bransje idet holder banken på lange to års hundra tradisjoner i samsvar med mest strikt lovverket og rettslige linjer med stor samfunns ansvar.

Fordeler med å håndtere kundeservice DNB

For å ha litt oppfattning om DNB NOR, foreligger det noe følgende tall om det konsernet til året 2017:

 1. Private kunder i Norge ca 2 mln.
 2. DNB NOR nettbank utgjør omtrent 1, 3 mln brukere.
 3. Det jobber 10 785 årsverk i konsern.
 4. Post kontor er samarbeidspartner for DNB NOR over hele Norge.
 5. Mobilbank skaper 790 000 forbrukere.
 6. DNB NOR betjener omtrent 200 000 bedrifts kunder.

DNB NOR er finansiell institusjon som finner løsninger på mest etterspurt relevante område som:

 • Hvordan er det mulig å åpne konto i Norge og å betjene både inn- og utenlands både for private og bedrifter
 • DNB forsikring
 • Lån betjening og vilkår for ulike type av lån
 • Pensjon betingelser
 • Investeringer og finansielle tjenester både i Norge og muligheter utenlands
 • Nettbanking og valuta handel
 • Varslingstjenester som er mer aktuelt for bedrifter for å være oppdatert på pengestrøm i bedriften
 • Dra ut valuta og kontanter fra bankomatter i Norge og utenlands.

DNB nummer og annen DNB kontakt

DNB NOR dekker mange steder med sine kontor og DNB  tilbyr kundeserviсe representanter. Du kan finne DNB kontakt her. Enhver kan ha ring DNB og kommunisere gjennom DNB kundeservice chat samtale. Her får du vite de viktigste DNB adresse og DNB kundeservice åpningstider med gyldige DNB nummer:

 • +47 915 04800 for norske linjer og telefoni fra utenlands som er åpent hele døgnet, alle dager. Gjelder for både privatkunder og bedriftskunder.
 • +47 915 048 18 forsikring kundeservice: hverdager 08.00-22.00 norsk tid hvor en kan melde skade alle dager.
 • +47 915 04850 få veihjelp hele døgnet, alle dager.
 • +47 915 05226  for private kunder  og +47 915 05225 bedrifter når det gjelder livsforsikring: hverdager 08.00-20.00 norsk tid.
 • FB offisiell DNB NOR side som svarer på dine førespørsel døgnet rudt www.facebook.com/dnb.
 • VIPS DNB kommunikasjons kanal som mottar henvendelser døgnet rundt www.vipps.no/kontakt-oss.
 • Og på høyre side av DNB NOR hjemmeside finner du chat vinduet. Det er godt å bemerke at for å kunne henvende deg til direkte DNB kundeservice chat må du være innlogget på den siden. Det går an ved å bruke kodebrikke ellers APS telefon mobile service.
 • Twitter twitter.com/dnb_hjelphttps://twitter.com/dnb_bank.

DNB adresse er enkelt tilgjengelige over hele Norge for folk flest

Kundeservice av banken er til hjelp på følgende DNB adresse:

 1. Hovedkontor i Norge Dronning Eufemias gate 30, 0191 Oslo med åpningstider fra kl 9 00 i morgen norsk tid til kl 30 på ettermiddagen Mandag- Fredag.
 2. To betjent kontorer på Oslo Lufthavn Gardemoen for avganger DNB kundeservice åpningstider fra 5. 30 om morgen til 19 30 i kveld alle ukedager og for ankomst fra 7 30 i morgen til 23 00 i kveld norsk tid Mandag- Fredag, og fra kl 9 00 i morgen til 23 00 i kveld Lørdag- Søndag.
 3. Asker, Askim, Drøbak, Oslo Fornebu, Hønefoss, Jessheim, Kongsberg, Kongsvinger, Bergen, Stavanger, Bødø, Kristiansand, Fredrikstad, Trondheim, Sandvika, Ski, med åpningstider fra kl 900 i morgen norsk tid til kl 30 på ettermiddagen Mandag- Fredag.
 4. Drammen, Olso Karl Johan, Lillestrøm, Oslo Majorstuen, Oslo Storo, Lørdag fra kl 10 i morgen til kl 15 på ettermiddagen norsk tid, og Mandag – Fredag med åpningstider som de andre norske kontorer.
 5. DNB NOR har åpne kontorer også i de fleste land verden rundt som er Asia – Mumbai, Shanghai, Singapore, Amerika – Brasil, Chili, Hudtone, New York og Europa – Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Hellas, Polen, Luxemburg, Marbella, London, Aberdeen. Profesjonelle og imøtekommende rådgivere fra DNB kontakt yter sitt beste for å tilby beste finansielle tjenester og for å sikre vel opptjent DNB NOR rykter som en av de ledende bank i verden.

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

1 Comment

 1. Lillemor Nerenz Nordås

  Jeg må ha et rammelån. Flytter fra Ranheimshøgda 1D, 7054 Ranheim til Borettslaget Sannan Park, Ranheimsvegen 183, andel 24, omsorgsleilighet. En megler fra DNB har taksert vår nåværende bolig. Mannen min, Knut Johan Nordås, har hatt et hjerneslag og er på rehabilitering. Helse- og velferdssenter i Trondheim kommune er min manns saksbehandler. Jeg har dysartri og kan kun nås skriftlig. Jeg svarer på alt Dere trenger å vite! Vennligst kontakt meg skriftlig.

Submit a Comment